Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 339 Data de inscriere : 24/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Departe de tine...
Subiect: Slender-The Arrival Sam Ian 25, 2014 5:46 pm
Slender-The Arrival Jocul e foarte HORROR, va previn: Jucati pe riscul vostru!
ATENTIE: Jocul poate provoca infarct!
Povestea jocului: Esti un om oarecare care a facut accident cu masina intr-o padure, lovindu-se de un copac. Din pacate, ai ales padurea gresita in care sa faci accident Trebuie sa cobori din masina, sa mergi pe poteca din padure si sa ajungi la o casa, in speranta ca vei gasi ajutor. Se intuneca pe parcurs. Se aud pasi de mers pe iarba. Gasesti o lanterna si te uiti pe fereastra. Acolo vezi un om imbracat in costum cu mainile mai lungi decat picioarele, aproape pana la pamant, cu piele alba ca zapada (Nu va ganditi la Alba-Ca-Zapada si cei spate pitici...) si care nu avea FATA! I se vad conturul nasului si al ochilor, dar nu are fata! Te sperii si fugi de la acea casa! Mai departe... va las pe voi sa aflati singuri! MUAHAHAHA!!! Descriere: Jocul are 5 capitole: Capitolul 1: Prologul, Capitolul 2: Colectarea celor 8 pagini, Capitolul 3: Vanatoarea incepe, Capitolul 4: Aproape de tinta si Capitolul 5: Drumul final... Jocul trebuie descarcat. Sper sa vi-l descarcati! Nota mea pentru acest joc este de: [9]!! Link-ul catre joc: https://tpb.pirates.ie/torrent/8315798/Slender_The_Arrival_2013_v1.0_CRACKED-P2P
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum
Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
Subiect: Re: Slender-The Arrival Sam Ian 25, 2014 7:55 pm
L-am descarcat,dar din punctul meu de vedere ia-s da un 8,5
Alexy si Byby Spammer
Mesaje : 1107 Data de inscriere : 21/01/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Slender-The Arrival Dum Mar 02, 2014 7:44 am
M-am cam speriat cand l-am vazut pe Slenderman,dar in rest nu a fost nimic!
Razvan Popa Nebun dupa forum
Mesaje : 323 Data de inscriere : 21/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Calafat
Subiect: Re: Slender-The Arrival Sam Apr 18, 2015 6:03 pm
Imi zice sa introduc un cod,ceva de "license key".Care e codul?
Dacă vrei să cunoști un om cu adevărat, privește cum îi tratează pe cei inferiori, nu pe cei egali cu el.
AlexReborn Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 12/09/2014 Varsta : 20 Localizare : salaj
Subiect: Re: Slender-The Arrival Sam Apr 18, 2015 8:10 pm
Ti lam zis ieri razvan -_-
Sunt Mort.
AlexReborn Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 12/09/2014 Varsta : 20 Localizare : salaj
Subiect: Re: Slender-The Arrival Sam Apr 18, 2015 8:11 pm
+ ca nu trebuie sa introduci nimic,ci sa copiezi crackul in folderul jocului -_-
Sunt Mort.
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Slender-The Arrival Sam Apr 18, 2015 9:29 pm
O să joc. Mor. Vreau să joc :O
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Cioby Expert
Subiect: Re: Slender-The Arrival Mar Mai 19, 2015 11:12 pm
Ceasul este aproape 23:30, si joc acest joc. M-am cacat pe mine cand a venit Slanderman.