Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 117 Data de inscriere : 10/01/2014 Localizare : Din Padurea Bantuita
Subiect: Re: Baiatul vampir Dum Ian 19, 2014 12:57 pm
Deci...
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Dum Ian 19, 2014 1:16 pm
Deci, cand am ajuns in casa, era cineva in casa care vroia sa se arunce de la geam. Cand l-am vazut, am spus: -Stai! Ce vrei sa faci? Cand aceea/acel om s-a intors cu fata catre mine, era...era...Era fata aceea care am intalnit-o in baie, care semana cu mama. Ea s-a aruncat. Eu: Nuuu! (Am inceput sa plang).Mama a venit la mine sa vada ce se intamla. Eu i-am spus ce s-a intamplat. Mama a spus ca tre' sa iesim afara din casa. Eu: de ce, de ce sa iesim? Mama: Cred ca casa e bantuita. Eu: Bine mama, eu ma duc sa ma intalnesc cu...Stiii tu, Carol. Mama: Du-te! Vezi ca eu ma duc in parc si stau pe banca, te astept, bine? Eu: Bine, pa mama! Mama: Pa-Pa! M-am intalnit cu Carol. :oops: Carol: ce faci, draga? Si m-a sarutat. :oops: Eu: bine, dragule, tu? Carol: Bine. Ne plimbam prin parc? Eu: e o idee foarte buna, pentru ca si mama e in parc, ma asteapta. Hi-Hi! Carol: Hai! Ne-am intalnit cu mama. Am tot discutat, pana ce a apus soarele. Eu cu mama am plecat acasa impreuna, iar Carol la casa lui, dandu-mi un sarut de fata cu mama. :oops: Dimineata:
Mama a venit la mine in camera si mi-a zis: -Neatza...trezeste-te!!! Eu: Bine...Ma duc sa ma spal pe fata si pe dintisori...Of... .Vezi? nu mai tre' sa-mi zici tu, ca stiu. :lol!: Dupa ce m-am spalat, m-am dus la mama si i-am zis: -Mama, ma duc in oras. Mama: Du-te...
Cand m-am dus in oras...
Fac next la cateva pareri. :SP:
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Dum Ian 19, 2014 1:32 pm
Nu ma urmaresti nimeni?
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Lun Ian 20, 2014 12:45 pm
Nu ma urmareste nimeni?
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Baiatul vampir Lun Ian 20, 2014 1:57 pm
io te urmaresc si zic next
Diana Veteran
Mesaje : 278 Data de inscriere : 16/09/2013 Varsta : 106 Localizare : În spatele tău...
Subiect: Baiatul vampir Lun Ian 20, 2014 4:37 pm
Serios? Ce intrebari pui, Diana. Acum, lumea te urmareste daca vrea. Eu nu am mai primit pareri la unele povesti, si nu am comentat. Accepta-ti soarta . Si imi pare rau pentru contul vechi. Si scuze dar, poza mea? aproape numele meu? Exagerezi. Oricum, bafta
999Invers Incepator
Mesaje : 29 Data de inscriere : 01/01/2014 Varsta : 21 Localizare : In spate
Subiect: Baiatul vampir Mier Ian 22, 2014 9:40 pm
Next! :SN: :SN: :SN: :SN:
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Vin Ian 24, 2014 12:32 pm
Am sa pun si next, Alex. Si da, ms Alex pt next-uri.
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 25, 2014 10:39 am
Cand m-am dus in oras era soare. Dar dintr-o data s-a facut un frig cade ierma si a aparut zapada. :face: Dar acum in toiul verii sa fie zapada? Ce naiba se intampla? In momentl acela zapada m-ama coperit si eu am inghetat, dar minune! Nu am murit. Mama m-a gasit si mi-a spus doua cuvinte de care nu am stiut si nici nu am banuit atata amar de timp: -Esti vampir! -Cum? De ce? Nu se poate! Nuuu! -Tu poti fii amorata doar cu tepusa. Dar nu cumva sa zici la cineva ca suntem morti! -Bine... -nu ca "Bine..." Ca Bine! -Bine! Dar ma dezepezesti odata? -A, iarta-ma, acum. -Hai sa plecam acasa. Am ajuns acasa. Dintr-o data se facuse seara, dar faca ca noi sa bagam de seama. Am dat stingerea.
Dimineata:
Eram singura care s-a terzit. M-am dus sa ma spal. Dupa aceia am plecat la mama tp-til si i-am zis in soapta: -Ma duc afara. -Beine.d... -Era clar, era somnoroasa. asta mereu insemna ca ma lasa. Am pelcat. Afara era racoare, era si logic fiindca era dimineata. Cand m-am dus acasa am vazut ceva de groaza si de neuitat...
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 25, 2014 10:40 am
Ma scuzati dar am avut greseli de caligrafie.Recunosc. :oops: