Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 117 Data de inscriere : 10/01/2014 Localizare : Din Padurea Bantuita
Subiect: Baiatul vampir Vin Ian 17, 2014 6:36 pm
Buna, ma numesc Roxana. Am 18 ani. ...
Era o zi urata de vara, ploua intruna. Eram in vacanta de vara. M-am dus la mama si i-am spus: -Mama, ce mai faci? Mama: Bine draga, tu? Eu: Bine. :)zambeam eu. Mama: Tu ai sa-mi spui ceva, spune-mi. Eu: Ce am sa-ti spun? Nu am nimic. Mama: Treaba ta...Nu am ce sa-ti fac daca nu vrei sa-mi zici. Eu: Ies in oras,pa! tranteam eu usa nervoasa dupa mine. M-am intalnit cu PRIETENUL meu. El se numea Carol. El era vampir, dar eu nu stiam. Carol: Ce faci, frumoasa mea si raza mea de soare? Eu: Bine, :oops: tu? Carol: Bine, tu? Eu: Bine. Carol: Vrei sa cumpar cate o inghetata la amandoi? Eu: D...d...Da. Si m-a sarutat. :oops: Dupa ce am terminat inchetata, m-am dus acasa si am vazut-o pe mama taiata la deget. Dar mama nu stia ca am vazut ca e taiata, si am observat ca nu vrea sa-mi spuna. Si asa ca am intrebat-o: -Mama, unde te-ai taiat la deget? Mama: Pai, cu cutitu'. Eu: nu prea cred...Spune-mi adevarul, te rog! Mama: Da' ce trebuie sa stii tu atatea? Si daca nu-i adevarat, nu tre' sa-ti dau tie raportul. Eu: Bine...Ma duc in camera mea sa uit la tv. Mama: Fa ce vrei. M-am dus in camera mea si plasma era cazuta jos. Eu: Aaaaaaaaaa! Mama a venit in camera sa vada ce se intampla. Mama: Ce Doamne ai patit? Eu: Uite! Mama: Tu, ai 18 ani, nu-mi zice ca ti-e frica. Eu: :oops: Mama s-a dus in treaba ei dinou. Eu m-am dus la baie. In baie era o doamna care avea aceleasi haine si semana complet cu mama. Am tipat. Acea "dublura a mamei" a disparut. Mama: Iar...?Roxana! Mai strigi mult? Eu: Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aaaaaaaaaaaaaaaa! Mama: Roxi! Stai cuminte! Eu: Da ce am mai facut?! Eu ma venit pur si simplu la baie si "am dat peste" o doamna care semana leit cu tine si avea aceleai haine. Mama: Ai halucinatii! Nu te mai prostii! Eu: Bine! Plec! Adio! Pentru mine nu mai esti mama mea. Si ultimul lucru adresat tie: Unde/cine te-a taiat? Mama nu a zis nimic. Eu mi-am luat ceva bagaje, am pupat-o pe mama pe obraz, adica ultimul pupic de-al meu catre ea, si ma iesit pe usa spunand: -Adio! Mama: Nuuu! Mama a fugit dupa mine, eu am trecut strada, iar cand mama a trecut strada...
Fac NEXT la cateva pareri, stiu ca partea asta nu a fost cam de groaza, dar mai incolo o sa fie.
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Baiatul vampir Vin Ian 17, 2014 9:45 pm
hai
elena 42 Incepator
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 12:40 am
:SN:
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 2:29 pm
Am sa fac dar nu stiu cand, oricum destul de repede am sa afc, ca acum nu-mi trece nik prin minte.
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 2:50 pm
...Deci, cand mama a tercut strada, a venit un caine cu o tiganca, si cainele era s-o muste pe mama de picior. eu m-am dus la acel caine si l-am fugarit, si tiganca cu cainele au fugit de acolo. Eu: Mama, mama! Esti bine? Mama: Da scump-o, sunt bine. Noroc ca ai venit tu si ai fugarit cainele. multumesc draga! Eu: Mama, sa stii, ca oricat m-au supara, n-am sa te las la nacazuri din acestea. Te iubesc mami! Mama: Chiar daca ai iesit pe usa nervoasa? Eu: Da! Te iubesc! Mama: Si eu draga! Eu: Plecam acasa? Mama: Hai! Dupa ce am mers acasa, mama s-a pus in pat, si eu m-am dus langa ea. Dintr-o data a batut cineva in usa. Eu m-am dus sa deschid si mama a ramas in pat. Eu n-am mai intrebat ca cine e la usa, ci am deschis direct usa. Pe usa a intrat o creeatura imbracata in negru, si eu am fugit repede in camera la mama, si am incuiat usa de la camera si am inchis si geamurile, si i-am zis mamei in soapta: -Mama, te rog nu ma certa acum ca n-am intrebat cine e, ci acum te rog sa nu mai vorbesti ca sa nu ne auda acea creeatura. Te rog! Mama spunse un soapta: Bine... . S-au oprit pasii in fata usii, si a apasat pe clanta, dar ce noroc c-am incuat-o eu. Dupa un timp a plecat aceea creatura, dar mama a ramas in pat si si eu, ca nu m-am mai clintit din pat si am lasat usa incuiata impreauna cu geamurile. Dupa 2 ore de stat in camera cu mama, am descuiat usa si am plecat la bucatarie, si mama a ramas in camera. Cand am ajuns in bucatarie...
Fac NEXT la cateva pareri.
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 5:29 pm
Nu am pareri?
elena 42 Incepator
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 5:30 pm
Ba da!!! :SN:
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 5:42 pm
[size=18]Chiar daca nu am pareri, fac NEXT. deci, cand am mers in bucatarie era aragazul rasturnat. Am fugit la mama si i-am povestit. Mama: Incuie usa. Eu: Bine, si am incuiat usa. Mama, pot sa merg in oras? Daca vrei sa si tu, pentru ca nu te-as lasa singura. Vrei? Mama: Du-te tu, eu n-o sa patesc nimic. Hai ca vin si incui usa dupa tine. Pa! Eu: Pa mama! Am mers in oras si m-am intalnit cu Daria, o prietena buna. Daria: ce faci, Roxi? Eu: Bine, tu? Daria: Bine. Vrei sa iesim la un suc? Eu: Pai, da. Daria: Hai! Dupa ce am terminat sucu', am decis sa raman singura in oras, fara Daria. Cand ma tot plimbam, asa, dintr-o data mi se facuse frig. Am fugit acasa, si din senin, cineva mi-a pus piedica. Dar langa mine nu era nimeni ca sa-mi puna piedica. m-am lovit la picior si am schiopatat. Cand am ajuns acasa...
Fac next la cateva pareri./size]
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 5:42 pm
daca nu pui next te impusc pe tine si pe creatura
Jo.JoDia Expert
Subiect: Re: Baiatul vampir Sam Ian 18, 2014 6:46 pm
Fac maine pt ca acum e seara si e tarziu, si in plus tre sa mananc.