Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA” 
AcasaPortalCăutareÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Ultimele subiecte
» Dincolo de Oglinda - Un alt "Eu"
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 10:21 pm Scris de MMiauti

» Anime - Another
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 8:13 pm Scris de MMiauti

» Hi miau !
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 7:55 pm Scris de Sakumo

» A Christmas Story
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 10:36 pm Scris de Sakumo

» Trei povesti scurte
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 9:11 pm Scris de Sakumo

» Cuptorul
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Dec 16, 2020 10:17 am Scris de Hanamura

» hello
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Noi 28, 2020 2:19 pm Scris de Sakumo

» A Pizza Delivery
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Noi 24, 2020 5:52 pm Scris de Sakumo

» Short Horror Stories
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Noi 07, 2020 11:37 pm Scris de Sakumo

» Diferite superstitii
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 2:13 pm Scris de Hanamura

» Ouija [Halloween Story]
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Oct 27, 2020 12:57 am Scris de Hanamura

» Cazul Lukacs Dalma
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Oct 26, 2020 12:26 pm Scris de Hanamura

» [Portofoliu] Crystal Snow
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Oct 20, 2020 1:23 pm Scris de Hanamura

» Babysitting
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Oct 13, 2020 9:27 am Scris de Hanamura

» Razboiul
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Oct 12, 2020 3:18 pm Scris de Sarah chan

» Zoom Call
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeDum Oct 11, 2020 10:45 pm Scris de DedeDali

» School Email
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Oct 02, 2020 5:39 pm Scris de Mihai

» Ice dancer in the garden of love [YYH FanFiction]
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 10:29 pm Scris de Crystal Snow

» Hey prieteni ^^
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:16 pm Scris de Eloise

» Dezastrul din San Andreas
Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:14 pm Scris de Sarah chan

Staff Online
Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Daca nu ai acces la cont

In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

 

 Femeia vampir

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Mary
Spammer
Spammer
Mary

Mesaje : 564
Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 20
Localizare : Bârlad

Femeia vampir - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Iul 07, 2020 12:35 am

Îmi place faptul că ai început să și corectezi povești. Sinceră să fiu, citind, m-am dus cu gândul la anime... dar nu știu de care îmi aduce aminte exact. Aștept partea următoare!


Să citim și să dansăm; aceste două distracții nu vor face niciodată rău lumii.
Sus In jos
Alex.
Moderator
Moderator
Alex.

Mesaje : 1305
Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Femeia vampir - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Iul 27, 2020 6:12 pm

    Inspectorul se plimba prin camera Helenei, examinând-o cu atenție. Era un bărbat înalt, recent trecut de 40 de ani, cu părul negru tuns scurt. Privea în jur cu atenție, mângâindu-și mustața scurtă de sub nas. Ochii săi negri ca tăciunele căutau orice lucru ieșit din comun, uneori spionând-o și pe doamnă, pentru a surprinde vreun gest neobișnuit. La rândul ei, Helena îl privea cu atenție și urmărea orice mișcare făcută de polițist, în timp ce încerca să ascundă orice urmă de emoție. Ochii îi urmăreau orice mimică și mișcare a feței bărbatului, încercând să se gândească din prealabil la întrebările care puteau surveni. Liniștea din cameră era apăsătoare, fapt ce îi nemulțumea pe ambii. Helena îi auzea respirația calmă datorită simțurilor înăsprite și avea impresia că ar fi putut să-i audă și sângele circulând în vene. Privirea inspectorului se opri asupra gentuței verzi de pe scaunul de lângă fereastră. Se apropie de ea, privind-o curios, fără să o atingă.

  -Frumoasă gentuță, bănuiesc că a costat destul de mult.

  -Nu a trecut peste bugetul meu, răspunse ea sec. Bărbatul se întoarse cu fața la ea, privind-o gânditor.

  -Dacă nu vă supărați, ce meserie aveți?

  -Momentan niciuna, însă sper că în curând voi reuși să-mi găsesc un nou loc de muncă, spuse ea țintind cu privirea inspectorul.

     Tom se bucură într-o oarecare măsură de acest răspuns, așa cum o făcea suspectă pe partenera lui de discuție, însă își aminti că toate bunurile victimei se aflau la locurile lor, iar ipoteza unui jaf era exclusă. Presupunea că ar fi fost vorba de o răfuială, însă nimic nu putea lega cele două persoane, care nu s-au întâlnit niciodată în viață până în ziua precedentă. Cu toate acestea, avea acel sentiment ciudat că i se spune mai puțin decât se știe. Tom se întoarse brusc cu fața spre ea și observă privirea rece a Helenei fixată asupra lui. Părea că îi privea însăși sufletul și că ar fi fost gata de o dramă chiar în acel moment, dar ea era prea compusă pentru așa ceva. Inspectorul se pierdu pentru câteva clipe, apoi, încercă să detensioneze situația cu o altă întrebare:

  -Spuneați că nu ați văzut nimic ieșit din comun aseară?

  -Nu. Eram foarte obosită și m-am culcat devreme. Călătoria cu trenul a fost foarte obositoare, iar sănătatea mea nu este tocmai perfectă, se plânse femeia. Nu am auzit sau văzut nimic ciudat, am aflat de cele întâmplate abia acum, când am revenit în hotel.

  -Permiteți-mi să vă întreb unde ați fost de dimineață, spuse inspectorul cu blândețe.

  -Am avut chestii personale de rezolvat. M-am întâlnit cu o persoană care m-a ajutat cu câteva întrebări și poate confirma acest lucru.

     Tom dădu ușor din cap și se mai uită o dată în jurul lui. Nu era nimic ieșit din comun, în afară de perdelele trase. Se îndreptă spre geam și trase draperiile la o parte, lăsând lumina soarelui să pătrundă în camere și să cadă pe pielea Helenei care era așezată pe un scaun. Aceasta își întoarse nemulțumită privirea spre ușă, încercând să nu privească soarele. Tom observă reacția doamnei și trase perdelele la loc, cerându-și scuze. Se îndreptase apoi în fața ei, prefăcându-se că se uită la oglinda de lângă Helena, însă se uita de fapt în ochii ei. Spre surprinderea lui, păreau goi și lipsiți de emoții; erau reci asemeni unor bucăți de sticlă. Privirile lor se intersectară, iar Tom simți greutatea ochilor ei asupra trupului său. Îi întinse o mână și îi spuse:

  -Să ne plimbăm până jos.

     Helena îi luă mâna și se ridică ușor de pe scaun, după care se prinse de brațul lui și ieșiră pe hol. Au ales să coboare scările în locul liftului ca să petreacă cât mai mult timp împreună. Inspectorul simți antebrațul rece al femeii și îl strânse ca să îl încălzească. Helena nu părea foarte mulțumită de acest gest, însă nu spuse nimic pentru a nu strica momentul.

  -Nu vă recomand să ieșiți noaptea afară sau să primiți persoane necunoscute în cameră, sugeră polițistul. Nu se știe cu cine avem de-a face și nu sunteți în siguranță.

  -Nu vreau să par egoistă, dar am impresia că vă faceți prea multe griji pentru moartea unui singur om. Bineînțeles că este o tragedie și îmi pare cu adevărat rău pentru bietul domn, însă nici nu se știe dacă cauza morții a fost un om, spuse ea încet. Cei doi se apropiară de scări și pășiră încet pe prima treaptă.

  -Din păcate nu este primul caz asemănător, stimată doamnă. Colegii din alte orașe au raportat câteva cazuri similare și nu au reușit să descopere multe indicii. De aceea trebuie să fim precauți și să avem cât mai multă grijă.

     Perechea ajunse la capătul scărilor, în lobby-ul plin cu polițiști. Unul din ei încă se afla la masa de recepție, notând cu atenție tot ce îi spunea doamna, altul stătea de vorbă cu portarul, iar restul așteptau în fața porții. Spre deosebire de ziua trecută, camera nu se afla în aceeași atmosferă armonioasă, ci mai degrabă într-o stare de ușoară confuzie și frică. Scaunele nu mai erau asaltate de copiii vizitatorilor, iar cei ce intrau înăuntru nu se opreau în lobby, ci mergeau direct spre camerele lor. Tapetul galben nu mai părea atât de liniștitor ca înainte, ci reușea să creeze cumva o senzație de sufocare. Polițistul eliberă brațul femeii și îi chemă pe colegii lui spre ieșire. Băieții se scuzară politicos, după care urmară ordinele șefului, care era deja la jumătate de distanță de ușă. La un moment dat, acesta se opri în loc, aducându-și aminte de ceva care îi scăpă înainte. Se întoarse cu fața spre doamnă și spuse:

  -Era să uit! Deocamdată nu puteți părăsi orașul atâta timp cât nu vă este permis. Odată cu clarificarea situației veți fi anunțată cu privire la acest subiect. O zi bună!

    Bărbatul își continuă drumul, ieșind afară din hotel, urmat de subalternii săi, lăsând-o pe Helen singură pe hol. Ochii ei se înroșiră de mânie și își strânse pumnii. Afară, inspectorul deschise mașina și se așeză la volan, spunându-i colegului său:

  -Să țineți ochii pe femeile ce stau aici.

  -Credeți că o doamnă ar fi putut face așa ceva? Întrebă el timid.

  -Tipul era dezbrăcat, este evident că a murit vizitat de o doamnă, asta dacă nu îi place să se joace cu titirezul. Bărbatul dădu ușor din cap, jenat de faptul că nu își dădu seama și singur de acest fapt.

  -Dar cum a reușit o femeie să îi dreneze sângele?

     Tom apăsă ușor pe pedală, pornind mașina. O scoase încet din parcare, după care mări viteza, îndepărtându-se de hotel, lăsând în urmă o coadă de fum.

  -Faceți-mi legătura cu L, răspunse inspectorul surâzând, o să discut despre asta cu el.
Sus In jos
Mary
Spammer
Spammer
Mary

Mesaje : 564
Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 20
Localizare : Bârlad

Femeia vampir - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Iul 27, 2020 7:08 pm

Îmi place. Zău, chiar mult
Sincer, mă gândeam că ar fi ceva intre polițist și Helen. Nu știu de ce, totuși Laughing))
La final, cu acel ”Faceți-mi legătura cu L”, mi-ai adus aminte de un anime pe care cineva drag l-a reînceput de curând și care este și primul anime văzut de mine. Uh, acum mă simt bătrână puțin Sad
Aștept continuarea. Momentan parcă-mi place Helen Laughing ^^


Să citim și să dansăm; aceste două distracții nu vor face niciodată rău lumii.
Sus In jos
AlessiaAny
Administrator
Administrator
AlessiaAny

Mesaje : 148
Data de inscriere : 20/03/2015
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Femeia vampir - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Aug 24, 2020 4:41 pm

O, Doamne. Asta da poveste veche. A trebuit să recitesc tot ca să îmi aduc aminte despre ce era vorba, dar se simte ca o poveste diferită. Se vede o evoluție așa clară și frumoasă. Felicitări că ai reluat povestea asta! Poate te gândești și la altele... până atunci, aștept continuarea!
Sus In jos
Continut sponsorizat
Femeia vampir - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 3 I_icon_minitime

Sus In jos
 
Femeia vampir
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spectrul Realității :: ★ CATEGORIILE INIȚIALE ★ ::  Povești de groază-
Mergi direct la: