Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA” 
AcasaPortalCăutareÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Ultimele subiecte
» Dincolo de Oglinda - Un alt "Eu"
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 10:21 pm Scris de MMiauti

» Anime - Another
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 8:13 pm Scris de MMiauti

» Hi miau !
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 7:55 pm Scris de Sakumo

» A Christmas Story
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 10:36 pm Scris de Sakumo

» Trei povesti scurte
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 9:11 pm Scris de Sakumo

» Cuptorul
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Dec 16, 2020 10:17 am Scris de Hanamura

» hello
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Noi 28, 2020 2:19 pm Scris de Sakumo

» A Pizza Delivery
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Noi 24, 2020 5:52 pm Scris de Sakumo

» Short Horror Stories
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Noi 07, 2020 11:37 pm Scris de Sakumo

» Diferite superstitii
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 2:13 pm Scris de Hanamura

» Ouija [Halloween Story]
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Oct 27, 2020 12:57 am Scris de Hanamura

» Cazul Lukacs Dalma
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Oct 26, 2020 12:26 pm Scris de Hanamura

» [Portofoliu] Crystal Snow
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Oct 20, 2020 1:23 pm Scris de Hanamura

» Babysitting
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Oct 13, 2020 9:27 am Scris de Hanamura

» Razboiul
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Oct 12, 2020 3:18 pm Scris de Sarah chan

» Zoom Call
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Oct 11, 2020 10:45 pm Scris de DedeDali

» School Email
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Oct 02, 2020 5:39 pm Scris de Mihai

» Ice dancer in the garden of love [YYH FanFiction]
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 10:29 pm Scris de Crystal Snow

» Hey prieteni ^^
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:16 pm Scris de Eloise

» Dezastrul din San Andreas
Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:14 pm Scris de Sarah chan

Staff Online
Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Daca nu ai acces la cont

In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

 

 Femeia vampir

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Alex.
Moderator
Moderator
Alex.

Mesaje : 1305
Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Ian 16, 2014 9:01 pm

Poate inca o parere... Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
avatar


Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Ian 16, 2014 9:13 pm

Uite inca o parere . LOVE THIS .  :SN: :SN: :SN: :SL: :SL: 
Sus In jos
Alex.
Moderator
Moderator
Alex.

Mesaje : 1305
Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Ian 18, 2014 4:08 pm

     A doua zi, Helen se trezi dis de dimineață. Gândurile despre seara trecută îi împăienjeneau mintea, dar ea încerca să nu se gândească la asta. Ce e făcut nu poate fi schimbat. Știa că trupul sărmanului Philip va fi descoperit în curând și că va fi interogată toată lumea, însă ea se liniștea cu ideea că nimeni nu va suspecta o femeie atât de fragilă ca ea. Trebuia să păstreze acea imagine de doamnă vulnerabilă pentru ceilalți, o fațadă după care se ascundea adevărata ei jumătate. Greșeala pe care o realizaze era una dintre cele mai mari prostii pe care le făcuse vreodată, cum putea să acționeze atât de neatent? Putea măcar să o facă într-un loc retras, nu într-un hotel, iar după atâția ani de antrenament încă nu putea să-și controleze pofta, ce rușine!
     Femeia încerca să se concentreze: nu e prima dată când nimerște în situații complicate, va găsi o soluție și de data asta, orice ar fi. Își scoase paltonul albastru închis din dulap și îl îmbrăcă peste vesta gri, asortată cu o fustă neagră. Își luă poșeta verde în care era ceasul și ieși pe hol. În timp ce se îndrepta spre scări, o ușă se deschise înaintea ei – camera 17A. O femeie tânără în rochie de leopard ieși cu viteză din cameră, îndreptndu-se spre lift, strigând la telefon, furioasă:
  -Ți-am spus de o mie de ori să-mi scanezi documentele color! Color, nu alb-negre!
     Din cauza nervilor, uită să închidă ușa, iar prin crăătură Helen reuși să vadă conținutul camerei. Era asemănătoare cu a ei, după model, însă avea tapet și draperii galbene. Câteva haine erau împrăștiate pe jos. Pe măsuța de lângă geam observă o mică cutie din care se ivea un colier din perle. Helen se apropie de ușă și puse mâna pe clanță. Femeia care ieșise din odaie nu se auzea, era singură pe hol. Un gând murdar îi răsări în minte. Probabil că doamna respectiă avea foarte multe bijuterii și nu ar simți lipsa uneia, iar dacă s-ar întâmpla, nu ar învinovăți pe nimeni decât pe ea însăși pentru mizeria din camera ei. Helen se opri indecisă și se uita ba la cutia cu bijuterii, ba la poșeta ei în care se afla Rolex-ul.

    Peste 15 minute, ea se afla deja în taxi-ul comandat încă de când era la etaj. Noul ei inel cu un rubin în centru arăta perfect pe degetele ei fine și lungi. Automobilul o ducea spre casa unde spera să afle ceva despre scumpul ei Charlie. Nu s-au văzut de 60 de ani, iar orice căutare a sa se termina cu eșec. Încă ținea minte noaptea în care el dispăruse – o noapte rece și tăcută, în care nu se mai auzeau, în mod surprinzător, împușscăturile armatei naziste și strigătele de regrupare ale francezilor. Era noaptea în care ea avea grijă de el, de soldatul care i-a furat inima și lupta curajos pentru libertate, iar acel monstru i-a făcut ceva, l-a răpit sau mai rău, l-a omorât. Își jură că îl va găsi cândva, orice ar fi, iar Richard va primi tot ce merită pentru că a lipsit-o de jumătatea ei.
     Mașina opri brusc, tăind șirul gândurilor Helenei. Se aflau pe o stradă îngustă, în fața unei case albe care nu se deosebea cu absolut nimic de celelalte. Inima ei îi stătu în loc, oricât de ironic ar suna asta. Era mai aproape ca niciodată să afle adevărul. Se răsplăti cu taxistul și ieși din automobil, apropiindu-se lent de ușa casei. Un fior îi trecu prin tot corpul, iar femeia își scutură cu putere umerii. Luă o gură de aer și ciocăni ușor. Un timp îndelungat  nu se apropia nimeni de ușă, iar doamna ciocăni din nou. De data asta, auzi cum se învârte cheia în ușă, iar în fața ei apăru o doamnă de vârsta a doua, cu părul încă brunet,
  -Doamna Enoch...?
  -E mama mea, dumneavoastră...?
  -Helen Royce. Sunt nepoata domnului Winston. Bunicul meu a fost comandantul diviziei în care a luptat fratele doamnei Enoch, spuse Helen minciuna pe care o plănuise din timp. Speram să vorbesc cu ea despre fratele ei, Charles.
  -Mă tem că nu se poate. Mama a murit acum doi ani.
     Helen își ascundea cu greu dezamăgirea. I se părea că lumea i se prăbușește în cap la auzul acestor cuvinte. Toată speranța pe care o avea se spulberă în câteva secunde.
  -De ce vă interesează unchiul meu totuși? Întrebă cealaltă doamnă.
  -Bunicul meu deseori povestea despre el. Spunea că a fost un soldat foarte viteaz și devotat, deseori ne vorbea despre el, și a spus că a dispărut fără urmă. Erau prieteni, mai mult decât credeau ceilalți și a fost surprins de dispariția lui. Pe patul de moarte încă mai vorbea despre domnul Charles, de asta am vrut să întreb ce s-a întâmplat cu el, să-l mulțumesc pe bunicul.
  -Nu știam că e atât de apropiat cu comandantul, mama nu mi-a spus niciodată asta, a răspuns femeia surprinsă. Din păcate nici noi nu știm nimic despre el, a dispărut dintr-o dată și nu s-a mai reîntors acasă. Am scris multe scrisori cu privire la acest subiect dar ni s-a spus că nu a fost găsit nici trupul lui. Au presupus că a dezertat pentru vreo franțuzoaică. Luptau în Normandia când a dispărut.
     Dezamăgirea Helenei nu avea limite. Într-o mare măsură se aștepta să audă aceste cuvinte, dar o parte din ea încă spera că el era în viață și se reîntoarse acasă la sora lui, Margaret Enoch. Cuvintele doamnei îi treceau prin inimă ca o ploaie de ace care ștergea orice urmă de speranță. Helen se scuză, încercând să nu plângă și se reîntoarse spre strada principală. Nici nu își dădu seama că în tot acest timp stătu în soare și începea să o mănânce mâinile și fața.Chemă alt taxi care ajunsese peste 10 minute. Doar înăuntru ea dădu drumul lacrimilor care curgeau șiroaie pe fața ei albă și cădeau în palme.
     Ajunse în fața hotelului peste câteva minute. Se grăbi să iasă din mașină  și să intre cât mai repede înăuntru și nu observă mașina de poliție parcată afară. Când intră pe hol, observă în sfârșit polițiștii care interogau damna de la recepție. Au aflat. Era timpul ca ea să plece. Se îndreptă la pas grăbit spre scară, când o voce din spate o opri.
  -Domnișoară, aveți câteva minute?Ultima editare efectuata de catre Alex. in Dum Iul 05, 2020 8:00 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
Teodora Teo
Spammer
Spammer
Teodora Teo

Mesaje : 513
Data de inscriere : 14/05/2014
Varsta : 19
Localizare : In spatele tau

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Iun 25, 2014 4:06 pm

Next next next next Surprised Surprised Surprised
Sus In jos
Ionella♥
Expert
Expert
Ionella♥

Mesaje : 144
Data de inscriere : 27/06/2014
Varsta : 19
Localizare : Sarutandu-ma cu Enrique Iglesias. Is my love ♥

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Iun 28, 2014 11:14 pm

Frumos, dar cand o sa-i mai dai  :SN: ???? :?: 
Sus In jos
Ale♥
Spammer
Spammer
Ale♥

Mesaje : 1266
Data de inscriere : 15/04/2014
Varsta : 102
Localizare : Neverland

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Iun 29, 2014 3:26 pm

:SN: odata
Sus In jos
Mada❤
Nebun dupa forum
Nebun dupa forum
Mada❤

Mesaje : 309
Data de inscriere : 06/06/2014
Varsta : 21
Localizare : ai grija in spatele tau cu un cutit in mana

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Iun 29, 2014 5:14 pm

:SN: 
Sus In jos
Ana.
Spammer
Spammer
Ana.

Mesaje : 1334
Data de inscriere : 08/06/2014
Varsta : 17
Localizare : Canapea :)

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Femeia vampire   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Iun 29, 2014 5:17 pm

Pune  :SN: 
Sus In jos
Bishamon
Spammer
Spammer
Bishamon

Mesaje : 1154
Data de inscriere : 03/01/2015
Varsta : 20

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Sept 11, 2015 1:49 am

Poveste blocata!


Va ador Femeia vampir - Pagina 2 Grinfaceplz
Sus In jos
Alex.
Moderator
Moderator
Alex.

Mesaje : 1305
Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Iul 05, 2020 8:15 pm

TOPICUL A FOST REDESCHIS.
Sus In jos
Continut sponsorizat
Femeia vampir - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Femeia vampir   Femeia vampir - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos
 
Femeia vampir
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spectrul Realității :: ★ CATEGORIILE INIȚIALE ★ ::  Povești de groază-
Mergi direct la: