Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 14 Data de inscriere : 08/07/2013 Varsta : 22 Localizare : Botosani
Subiect: Eu sunt problema ta acum. Lun Iul 08, 2013 8:18 pm
In orice noapte cu lună plină , deschide Winamp sau orice program de ascultat muzică . Golește-ți mintea si incepe sa dai click pe butonul "forward" . Daca ai "noroc" o să dai de o melodie numită "Eu sunt problema ta acum.mp3 Primele minute ale melodiei sunt complet tăcute. Inchide ochii si când țipetele încep NU DESCHIDE OCHII SUB NICI-O FORMĂ. O sa-ți umplii mintea cu imagini oribile , asta se va intâmpla timp de 7 minute in timp ce pe fundal cântă o simfonie de țipete. Daca reușesti sa treci de aceste 7 minute , te vei trezi pe o banca la o statie de tren in mijocul unei câmpii. Daca nu o accepti ochii tai se vor deschide si melodia v-a disparea si vei uita de ea. Daca accepti tigara , omul acela iti va spune toate secretele vietii. Dupa ce țigarea se termina , ia biletul din portofelul lui si du-te spre statie , trenul te va conduce spre casa ta , problema e că oricine a supravietuit melodiei v-a deveni nebun de la informatiile care le-a invațat.
*Corectat de PsyhoDeni *Corectare greșeli gramaticale *Plasare de diacritice
Ultima editare efectuata de catre NanoNitez in Lun Iul 08, 2013 8:30 pm, editata de 1 ori
dydy13 Avansat
Mesaje : 78 Data de inscriere : 08/07/2013 Varsta : 20 Localizare : In spatele tau
Subiect: Eu sunt problema ta acum Lun Iul 08, 2013 8:22 pm
[color=springgreen]Chiar e adevarat?Tu ai incercat? :affraid:
NanoNitez Incepator
Mesaje : 14 Data de inscriere : 08/07/2013 Varsta : 22 Localizare : Botosani
Subiect: Re: Eu sunt problema ta acum. Lun Iul 08, 2013 8:24 pm