Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: niste superstitii auzite de la bunica Lun Ian 06, 2014 8:37 pm
-oglinzile trebuie acoperite când cineva moare pentru ca sufletul mortului intra si continua sa umble in oglinda. -cel ce priveste in oglinda atunci când cadavrul se afla inca in casa va fi urmatorul candidat la moarte. -nu trebuie sa iesi din biserica inaintea sicriului, pentru ca cineva din familia ta va muri in curând. -daca pe casa ta va cânta cucuveaua, cineva din familie va muri curând. -la moarte, mortului trebuie sa i se puna pantofi noi inainte de a fi asezat in sicriu. -când pleci de la o inmormântare, nu trebuie sa privesti inapoi spre mormânt pentru ca urmatorul mort va fi din familia ta. -cand te duci la o inmormantare nu e bine sa vizitezi si mormintele rudelor tale moarte. -nu trebuie sa stranuti cu gura larg deschisa, pentru ca sufletul pleaca din trup si vei muri curând. -daca un ceas care nu mai functioneaza demult se opreste dintr-o data, atunci se anunta o moarte in familie. -daca trei persoane se fotografiaza impreuna, cel din mijloc va muri primul. -cand moare cineva intr-o casa, e bine sa se deschida toate ferestrele, ca sufletul acestuia sa zboare. -o pasare intrata in casa este semn de moarte. -aprindeti cate o lumanare in noaptea de 1 octombrie in fiecare camera in care a murit cineva in casa. -in camera in care cineva este pe moarte trebuie sa opriti toate ceasurile. -daca o femeie este inmormantata in haine negre, ea se va intoarce sa bantuie casa in care a locuit. -daca atingi cadavrul cuiva care ti-a fost drag, nu vei mai avea vise legate de el. -cine moare in vinerea pastelui sau la miezul noptii din ajun de Craciun, va ajunge direct in rai. -sufletul celui mort nu se poate elibera daca in casa in care moare sunt lacate inchise. -inmormantarile facute vinerea atrag o alta moarte in familie. -nu trebuie sa purtati imbracaminte noua la o inmormantare, mai ales pantofi noi! -femeile insarcinate nu ar trebui sa mearga la inmormantari. -daca pe mormantul cuiva vor creste flori, acel om a fost om bun. Daca vor creste buruieni, acela a fost om rau. -aduce noroc sa atingi un cadavru. -duce ghinion sa scoti sicriul din casa pe usa din spate sau cu capul inainte. -daca ploua la inmormantare, se spune ca acel mort a avut o viata trista -daca e vreme frumoasa la inmormantare, cel decedat regreta ca s-a stins. fara jigniri :twisted:
Ultima editare efectuata de catre ▫ИIGHTMAЯE!▫ in Mier Feb 05, 2014 10:19 am, editata de 1 ori
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum
Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Mar Ian 07, 2014 1:51 am
Wow Super.Felicitari pentru primele superstiti sunt chiar reusite.
Cosmar Spammer
Subiect: mesaj Mier Ian 08, 2014 6:28 pm
mersi NeoN apropo fain numele tau
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum
Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Mier Ian 08, 2014 8:42 pm
Mersi
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Mier Mar 05, 2014 6:14 pm
ИIGHTMAЯE! a scris:
[size=12][color=#FF0000] -daca o femeie este inmormantata in haine negre, ea se va intoarce sa bantuie casa in care a locuit.
[i]LOL! Vecina mea a fost inmormantata in haine negre! :lol!: :lol!: ))
[Leg] Green Angel Veteran
Mesaje : 246 Data de inscriere : 07/03/2014 Varsta : 21 Localizare : La batut Tzigani :D
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Dum Mar 09, 2014 11:32 am
Super Tare Am auzit si eu de cateva dintre acestea mai demult ,dar nu le-am dat importanta xD
Ale Spammer
Mesaje : 532 Data de inscriere : 27/10/2013 Varsta : 20 Localizare : In patutul meu cald si moale de unde nu ma va putea lua NIMENI O.O
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Dum Mar 09, 2014 4:13 pm
ИIGHTMAЯE! a scris: --daca ploua la inmormantare, se spune ca acel mort a avut o viata trista
[size=23.636363983154297]Deci,daca a plouat la inmormantarea unchiului meu,inseamna ca a avut o viata trista? )Tari superstitii! [/size]
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Dum Mar 09, 2014 5:20 pm
ИIGHTMAЯE! a scris:
-daca ploua la inmormantare, se spune ca acel mort a avut o viata trista -daca e vreme frumoasa la inmormantare, cel decedat regreta ca s-a stins. fara jigniri :twisted:
No , si atunci cum ii bine ? O.o :shock:
Cosmar Spammer
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Mar Mar 25, 2014 3:48 pm
PAI NUSTIU TREBE SA NU REGRETI NICIODATA CA VEI MURI..DACA NU MORI PE NINSOARE SI GATA )
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica Mar Mar 25, 2014 4:43 pm
night faza cu stranutatul nu cred ca e adevarata sau sunt strigoi, ceea ce nu sunt
Continut sponsorizat
Subiect: Re: niste superstitii auzite de la bunica