Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 20 Data de inscriere : 16/09/2013 Varsta : 21 Localizare : Din Padure
Subiect: Sunt vampir Dum Ian 05, 2014 4:49 pm
Buna, ma numesc Maria si am 16 ani. Deci, nu mai stau la detalii, deci, sa incepem. sper sa va placa.
Era o zi frumoasa de vara. Eu cu prietena mea Diana, am plecat la scoala. Cand am ajuns in clasa cu Dia (Diana), nu era nici un coleg. Se facuse 8:00 si trebuia sa incepem orele. Colegii n-au venit si nici doamna invatatoare. Eu cu Dia am hotarat sa plecam acasa (asa am si facut).
Ziua urmatoare:
Nu ma plecat la scoala fiindca era sambata. Dupa ce ai plecat parintii mei de acasa...
Fac NEXT la cateva pareri. Stiu ca partea asta n-a fost de groaza, si mai scurta, dar am sa fac mai mult si mai fain, promit.
Razvan Popa Nebun dupa forum
Mesaje : 323 Data de inscriere : 21/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Calafat
Subiect: Re: Sunt vampir Dum Ian 05, 2014 4:58 pm
mda...parerea mea:nu esti vampir!
DianaDraguta Incepator
Subiect: Re: Sunt vampir Lun Ian 06, 2014 2:50 pm
Dupa ce au plecat parintii mei, am ramas singura. Am sunat-o pe Diana sa vad daca vine la mine. A acceptat. Dupa catva timp, a aparut. Noi am tot vorbit, am tot vorbit, pana am ajuns la o cearta. Diana s-a intors cu spatele la mine. Eu nu. Ma tot gandeam daca s-o musc de gat sau nu (eram vampir). Am muscat-o. Dupa ce a murit, am aruncat cadavrul pe geam. Dupa un timp, am sunat-o pe Daniela sa vad daca vine ea la mine. Nu a venit. Acum era or 13:34. Eu citeam o carte, cand in geam a batut....
:SN: La cateva pareri, ca sa vad daca mai are rost sa continui.
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Sunt vampir Lun Ian 06, 2014 3:11 pm
ee hai n ext
TheMasterOfShadows Nebun dupa forum
Mesaje : 339 Data de inscriere : 24/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Departe de tine...
Subiect: Re: Sunt vampir Lun Ian 06, 2014 5:38 pm
:SS: Dar fale mai lungi. Eu zic ca mai merge un :SN: :SL:
DianaDraguta Incepator
Subiect: Re: Sunt vampir Lun Ian 06, 2014 6:55 pm
Va place povestea?
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Sunt vampir Lun Ian 06, 2014 6:57 pm
da
Diana Veteran
Mesaje : 278 Data de inscriere : 16/09/2013 Varsta : 106 Localizare : În spatele tău...
Subiect: Sunt vampir Lun Ian 06, 2014 7:18 pm
Da, si hai odata cu next-u
Alecsa23 Incepator
Mesaje : 32 Data de inscriere : 26/01/2014 Varsta : 21 Localizare : Undeva in umbră
Subiect: Re: Sunt vampir Lun Ian 27, 2014 7:58 pm
Hai cu NEXT !
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Sunt vampir Lun Ian 27, 2014 8:11 pm
Imi place povestea,e superba,dar e :SS:! Te rog frumos ca NEXT-ul sa fie mai lung si mai multa descriere. In rest totul e bun.