Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Lun Noi 11, 2013 4:30 pm
Foarte tare povestea..pune next
LeonG Nebun dupa forum
Mesaje : 333 Data de inscriere : 01/11/2013 Varsta : 21 Localizare : ...
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Lun Noi 11, 2013 4:35 pm
asteapta am treaba
LeonG Nebun dupa forum
Mesaje : 333 Data de inscriere : 01/11/2013 Varsta : 21 Localizare : ...
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Lun Noi 18, 2013 11:02 pm
Partea III : Unicornii si Harpiile
Zinda a ajuns intr-un sat in care erau multi Unicorni si pe cer erau multe Harpii (harpiile sunt femei cu corp de pasare) , ei se luptau de veacuri in sir din cauza ca harpiile vanau oamenii din sat. Intr-o secunda Zinda a ajuns in cer prinsa in ghearele unei harpii . Toti unicornii au inceput sa atace harpiile trimitand din cornurile lor raze de soare distrugandule pe veci pe harpii. Zinda scapase din ghearele harpiei si incepu sa cada cu putere spre pamantul de sub ea , dar un unicorn o prinse fix cand era sa se ciocneasca de pamant. Zinda le spusese cu fericire: -Va multumesc mult , tuturor! -Nu ,noi iti multumim fetito , cu ajutorul tau am putu infrange toate monstruozitatile de pe cer! spuse un unicorn . -Dar cum , v-am ajutat eu ?intrebase uimita Zinda. -Tu esti speciala , nu stiu cum dar tu ne-ai dat speranta de care aveam nevoie sa infrangem acele harpii! Apoi un val de ceata s-a napustit pe unicorni disparand in mister, iar Zinda isi contiunuara drumul catre muntele Olimp, dar cu fata mirata si cu gandul la "Cum i-am ajutat eu ?" .
Capitolul IV: Ciclopul si Pegasii
Zinda a ajuns pe o campie unde dormea un Ciclop (om imens cu un singur ochi) , iar in aer erau multi Pegasi gata de a ucide acel ciclop. Zinda s-a gandit ca de data asta sa ajute si ea , facandul pe ciclop sa cada in groapa de langa locul unde dormea el. Zinda a acoperit groapa si s-a dus langa ciclop sa-l trezeasca. Acesta s-a trezit repede sia fugarit-o pe Zinda pana ce ea a incercuit groapa , iar ciclopul cazand in ea fara sanse de iesire. Pegasi s-au aproriat si au spus in cor : -Multumim! Si au disparut in vazduh . Zinda a inceput sa isi continue drumul spre munte.
Partea V : Ereniile lui Hades si Cerberul lui
Ajunsa la poalele muntelui Olimp , Zinda zari o scara care o ducea catre varf , dar era pazita de un Cerber (cainele cu 3 capete loial lui Hades) si de 10 Erenii (fiicele de temut ale lui Hades si Persefona) . Zinda se tot gandea cum sa scape de ei ,dar in zadar . Apoi din senin multe raze de soare l-au strapuns pe cerber si l-au ucis , si mii de tornade au luat ereniile ducandu-le departe de munte. In vazduh se vedeau unicornii legati de spatele pegasilor si au strigat in cor: -Tu ne-ai ajutat , noi te rasplatim! Toti au disparut din nou in cer , iar Zinda a inceput s-a urce scarile pana in varf.
Va urma!
Scz ca e prea scurta ultima parte , dar nu am mai avut idei.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Lun Noi 18, 2013 11:15 pm
:SL:
Alexy si Byby Spammer
Mesaje : 1107 Data de inscriere : 21/01/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Dum Feb 16, 2014 12:24 am
Next acum!
† Dew † Nebun dupa forum
Mesaje : 426 Data de inscriere : 05/11/2013 Varsta : 22 Localizare : In intuneric...
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Dum Feb 16, 2014 10:25 pm
Next!
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum
Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Dum Feb 16, 2014 10:33 pm
Scurt dar frumos.Astep ------->Next
TheJoker Avansat
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Sam Feb 22, 2014 9:18 am
ULTRA MEGA BEST SUPER :lol!:
mihuta7 Incepator
Mesaje : 24 Data de inscriere : 05/01/2014 Varsta : 20 Localizare : cauta
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Dum Feb 23, 2014 1:32 pm
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
Teodora Teo Spammer
Mesaje : 513 Data de inscriere : 14/05/2014 Varsta : 19 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Ingeri vs Demon Mar Iun 24, 2014 11:46 pm