Se spune că de mult era un om (vecinul meu)
Numit Justin Anthony
Acest om a murit din cauze neştiute, poliţia a anchetat cazul dar nu să găsit criminalul
Poliţia a chemat un medium care a stat o noapte acolo o noapte iar a doua zi a murit iar din cauze neştiute.
Prieteni mei ziceau că acolo trăieşte un spirit care oricine intră acolo murea doar dacă stătea o zi.
Eu m-am săturat să tot aud că spun aceste superstiţii (ştiind că există fantome). Eu, Matei şi Cosmin mergem să vedem dacă e adevărat
Când intrăm acolo ne trece un fior de parcă cineva ne sufla în ceafă. După câteva minute ajungem într-o cameră cu uşa zgâriată de parcă trecuse o grupă de animale (tigru, ghepard, leopard etc)
Intrăm în cameră şi iar simt un fior de parcă ne sufla cineva în ceafă m-am întors dar nu vedeam pe nimeni. Mă simţeam un pic speriat începeam să am vedenii cum ar fi o pisică neagră transformându-se într-o fantomă de 2 metri.
La un moment dat am intrat în baie, făcându-mi curaj am intrat mai mult în baie şi la un moment dat mă uit eu în cadă în care văd un trup cu un ecuson numit Justin Anthony, m-am cam speriat dar la un moment văd că capul îi să mişcat şi ridicându-se corpul ne spune
El: PLECAŢI DACĂ MAI VREŢI SĂ TRĂIŢI!!!!!
Eu am decis ca să mergem acasă şi să ne întoarcem mâine... Aştept păreri ca să pun next:) :SP:
=================================================
== Topic editat de către: Admin
== -<>-plasare diacritice(ă,î,ş,ţ,â);
== -<>-corectare greşeli gramaticale/punctuaţie;
=================================================